Els nostres vídeos

Aquests són els centres educatius que participen aquest curs o que han participat en les temporades anteriors de La Nostra Escola.

Aquí us mostrem les visites que hem fet a cada escola on hem recollit el procés de creació de cada reportatge i també el programa que s’ha emès a Televisió de Badalona que inclou el producte audiovisual de cada centre educatiu.

Escola Garbí Pere Vergés

2019-20. Els i les alumnes de l’Escola Garbí Pere Vergés han creat uns còmics sobre la pre-història per treballar aspectes com l’evolució humana, la tecnologia i l’art. També són ideals per fer-los servir com a storyboard per al reportatge del programa.

2018-19. En aquesta nova temporada de La Nostra Escola veurem com és l’hort de l’Escola Garbí Pere Vergés i tota la feina que els comporta als alumnes tenir cura de tots els productes que s’hi planten.

Vídeo de la visita

Programa complet que inclou el reportatge

2017-18. Els nens i les nenes de l’Escola Garbí Pere Vergés ens ensenyen les fases de cultiu de diferents hortalisses.

Vídeo de la visita

Programa complet que inclou el reportatge

2016-17. Al Pere Vergés s’organitzen per motivar i millorar els resultats dels seus alumnes.

Escola Joan Coret

2019-20. “La poma és broma” és el títol de la història que ens explicaran els alumnes de l’Escola Joan Coret de Montigalà. Un alumne que s’adorm somia amb uns tallers de plàstica força innovadors. Uns tallers que fan, de manera conjunta, els alumnes de quart, cinquè i sisè. 

Escola Joan Llongueras

2019-20. Els i les alumnes de cinquè del Joan Llongueras faran la volta al món però haurem de comprovar si la poden fer en menys de 80 dies! En Willy Fog serà el protagonista d’aquesta història que es presentarà a totes les classes de l’escola per donar a conèixer les característiques dels diferents països dels cinc continents.

Escola Joan Miró

2016-17. L’Escola Joan Miró compta amb una gran diversitat cultural i d’això és del que ens han volgut parlar els nens i nenes. Potser som diferents però en el fons som tots iguals!

Vídeo de la visita

Programa complet que inclou el reportatge

Escola Jungfrau

2016-17.  Els alumnes de l’Escola Jungfrau ens expliquen algunes particularitats de la seva escola com ara un programa d’estalvi energètic o l’agermanament amb una escola de Nicaragua.

 

Institut Escola La Mina

2019-20. L’Institut Escola La Mina inicia aquest curs la participació al projecte. Ben aviat veurem el primer vídeo!

LOGO X2

Escola Les Ciències

2019-20El sisè A de l’Escola Les Ciències ha creat una història de ciència ficció: una màquina que explota fa que els alumnes tinguin cos de nen però mentalitat de professor i a l’inrevés. D’aquí parteix el reportatge que compta amb la col·laboració dels més petits de l’escola. 

Els alumnes de sisè B també han creat una història de ciència ficció. En aquest cas, els protagonistes són alienígenes i tot i que els faran alguna mala passada, la història compta amb un final amb moralina. 

Un telenotícies amb un succés: un lladre s’ha escapat de la presó i s’ha colat a l’escola Les Ciències. Els alumnes de sisè C faran un scape room i mentrestant el lladre, podrà visitar diversos racons del centre.  

Vídeo de la visita al 6è A

Vídeo de la visita al 6è B

Vídeo de la visita al 6è C

2018-19. L’Escola Les Ciències ens ofereix dos reportatges. En el primer, veurem com els i les alumnes faran de professors i professores i comprovarem com  valoren la gran tasca que fan aquests educadors/es. Al segon vídeo hi trobarem altres fenomens paranormals. El darrer vídeo és del dia de la visita al centre, en ple procés de creació.

 

Col·legi Lestonnac

2016-17. Els nens de 4t de primària de Lestonnac ensenyen la seva escola, situada al barri de Sant Roc. La seva  diversitat cultural, els espais, els mestres… Fan de reporters i entrevistes.

Vídeo de la visita

Programa complet que inclou el reportatge

Centre d’Educació Especial Escola Llevant

2018-19. Avui coneixerem el peculiar informatiu que ens han preparat des de l’Escola Llevant de Badalona. Són uns grans presentadors i fins i tot tenen home del temps! 

Vídeo de la visita

Programa complet que inclou el reportatge

2017-18. Un altre divertit espai d’informació, amb notícies d’actualitat sobre el centre i previsió meteorològica.

Vídeo de la visita

Programa complet que inclou el reportatge

Escola Llibertat

2018-19. L’Escola Llibertat ens presenta dos resportatges. Un sobre els 40 anys del centre i l’altre sobre el dia a dia dins l’escola. Per acabar, tenim el vídeo de la visita que vàrem fer als i les alumnes quan estaven en ple procés creatiu.

Escola Llorens Artigas

2016-17. El Concert de Primavera de l’Escola Llorens Artigues és un dels grans actes de l’escola. Veiem com el preparen i com es la seva posada en escena.

Vídeo de la visita

Programa complet que inclou el reportatge

Escola López Torrejón

2019-20. Els alumnes de quart de l’Escola López Torrejón han creat un protagonista d’allò més sostenible. És el Super R, un superheroi que s’encarregarà de fer-los saber la importància de reciclar i reutilitzar. S’han distribuït les tasques i cada grup s’encarrega de desenvolupar una escena del reportatge.

2018-19. Al vídeo de l’Escola López Torrejón veurem com un professor una mica boig es queda tancat després de posar un examen als alumnes.

Vídeo de la visita

Programa complet que inclou el reportatge